Anneke Bollebakker

Christelijk kunstenaar

 

'Ik schilder inmiddels ook op aanvraag. Ik ervaar het als een voorrecht om aan te haken bij iets wat een ander raakt.'

 

Neem contact met me op:

info@annekebollebakker.nl

 

@Anneke Bollebakker

 

Laatste schilderij (2-2018)

 

 

Uitgegeven bij de KRO, Paasgids 2016. Met publicatie van een van mijn schilderijen.

 

 

Publicatie door Bisdom Antwerpen in het kader van Jaar van Barmhartigheid. Poster en boekje.

 

 

Menu

Home

Over mij

Schilderijen

Wenskaarten

Exposities

Contact

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

Labyrinth Ė schilderij in opdracht (2015)

 

 

Kom en geniet van schilderijen met een inspirerende boodschap

 

Ik ben Anneke Bollebakker en ik schilder vanuit de pracht van de schepping, ontmoeting met mensen en mijn dagelijks leven met God. Schilderen en daarmee iets overbrengen van Gods bewogenheid, trouw en liefde voor ons, daar word ik enthousiast van!

 

Mijn schilderijen worden getypeerd door:

        sierlijk lijnenspel en heldere, krachtige kleuren

        multimedia

        symbolische betekenis

 

Laat je raken door het verhaal

 

Elk van mijn schilderijen vertelt een uniek verhaal waar iedereen naar mag luisteren. Een verhaal over geborgenheid, schoonheid, vriendschap of moed. Word geÔnspireerd door een moment van herkenning, verlangen of bemoediging. Onder schilderijen kun je mijn schilderijen bekijken en lezen over de verhalen die ze vertellen.

 

Schilderij in opdracht

 

Het visualiseren van een (Bijbel)tekst of een thema is een waardevolle manier om een bijzonder moment of een belangrijke periode vast te leggen. Een schilderij op maat kan ook een speciaal gelegenheidscadeau zijn voor een jubileum, verjaardag of huwelijk.

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen maak ik een schilderij, waarna je zelf kunt bepalen of je het schilderij inderdaad wilt kopen. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk onder schilderijen of stuur me een email.

 

Exposeren

 

Bij bijzondere gelegenheden waaraan mijn schilderijen een waardevolle bijdrage kunnen leveren, is het mogelijk om mijn schilderijen voor een korte periode te exposeren.

 

Bent u als kerk voor een speciale gelegenheid op zoek naar schilderijen met een christelijk thema? Bent u een ondernemer met cliŽnten die steun en hoop nodig hebben en wilt u een expositie organiseren?

 

Onder exposities leest u meer over de mogelijkheden voor een expositie of presentatie, en treft u een overzicht van plaatsen waar mijn werk tot nu toe is geŽxposeerd. Voor meer informatie kunt u mij een email sturen.

 

Reacties

 

Ik vind het leuk om te horen wat je van mijn schilderijen vindt, dus aarzel niet om me een bericht te sturen via email of Facebook (@Anneke Bollebakker). Ook als je een schilderij wilt bestellen of een vraag hebt over een schilderij in opdracht of een expositie, kun je me een email sturen.

 

 

 

 

 

 

Anneke Bollebakker is aangesloten bij:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Anneke Bollebakker

info@annekebollebakker.nl